Henri Mäntysaari Kohtalona perinnön on kirjastoina roihuta / kun lukutaidottomat säikkyy ensipakkasta.

Kaikki blogit puheenaiheesta Rauma

Aki Ruotsalaa esitetään SDP-vetoisen Rauman kaupunkikehitysjohtajaksi

Rauman kaupunkikehitysjohtajan valintaa valmistelevan toimikunnan jäsenet esittävät virkaan valittavaksi Kristillisdemokraattien puoluevaltuuston puheenjohtaja Aki Ruotsalaa. Toimikunnan asiantuntijoina olleet kaupunginjohtaja Kari Koski ja konsernipalveluiden toimialajohtaja Sari Salo ovat puolestaan sitä mieltä, että virkaan ei valittaisi ketään hakijoista, mitä kaupunginjohtaja Koski aikoo myös esittää, kun valinnasta päätetään kaupunginhallituksessa ensi maanantaina.

Kasvatus, ylijäämäpuuro ja kestävä kehitys

Ei se maailma sillä tavalla pyöri, että ylijäämäpuurosta leivottaisiin sämpylöitä jos kaikilla lapsilla kaupungin päiväkodeissa ei ole mahdollisuutta samaan ravintoon.

Siis kuinka outoa tämä toiminta tässä maassa on, että toisaalta opetetaan kestävään kehitykseen ja sitten virkamies päättää jotain tälläistä?

"Satakuntalainen Rauman kaupunki on kieltänyt sämpylöiden leipomisen esimerkiksi aamupalalta ylijääneestä puurosta. Asiasta kertoo paikallinen Länsi-Suomi -lehti.

EU:sta välillä hyviäkin uutisia

Raumalaisille hyviä uutisia EU:n budjettivaliokunnasta: Euroopan parlamentin budjettivaliokunta hyväksyi keskiviikkona 19.11.2014 esityksen Euroopan globalisaatiorahaston varojen käytöstä Suomen hyväksi. Rahoituksen (1,43 miljoonaa euroa) avulla on tarkoitus edistää STX Finland Oy:n Rauman telakalta irtisanottujen työntekijöiden työllistymistä. Ennen rahoituksen lopullista hyväksyntää Euroopan parlamentin ja ministerineuvoston on vielä hyväksyttävä esitys.

Kuuskajaskari 1964

Kuuskajaskari 1964

*

Kohta tulee 50 vuotta Rauman satamassa tapahtuneesta merionnettomuudesta, niin sanotusta Kuuskajaskarin katastrofista.

Oli ilta 8.12.1964.

*

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä