Henri Mäntysaari Kohtalona perinnön on kirjastoina roihuta / kun lukutaidottomat säikkyy ensipakkasta.

Kaikki blogit puheenaiheesta Ilmastopolitiiikka

Tämän ajan sekoilut jäävät historiaan

Historiaa on armeijan juopottelu ja poliitikkojen saarnaus ilmaston lämpenemisestä (ilmasto kylmenee), entä loppuuko hämärien sijoittajien bisnekset valtion tukirahoilla, esimerkkinä on sähköntuotanto sekoilu tuulivoimalla. Pitääkö veronmaksajien kustantaa syöttötariffi vielä lain mukaisen ajan tässä ilmastohuijauksessa. Jääkö Suomen Kepuli Puolue (SKP) poliittiseksi takuuksi uuteen hallitukseen että ilmastohuijaus saa lain mukaiset miljardit tukena valtiolta? - Kansa äänesti Kepulit ulos hallituksesta.

Ilmastonmuutoksen torjunta on poliitikkojen vastuulla

Ilmastonmuutoksen torjunta ja siihen sopeutuminen on sukupolvemme suurimpia haasteita. Julkisessa keskustelussa ilmastonmuutoksesta usein syyllistetään yksilöitä, poliitikot nokittelevat joko tavoitteilla tai täyskielloilla, tai sanotaan, että Suomen pitää tehdä asialle kaikkein eniten maailmassa. Kaikki edellä mainitut ovat vääriä lähestymistapoja ja osa pinnalle noussutta ilmastopopulismia.

Poliittinen valta haluaisi Jumalallisen ilmojen säätäjän oikeudet

Ei muuten onnistuneet, on sitä ilmoja pidellyt ennen ja jälkeen hallitusten ohjelmien. Ei täältä niin vain lähdetä. Maailmanloppua pitää vielä siirtää useita kertoja, ei sitä poliittinen valta päätä. Ei rahalla ihan kaikkea sentään saa vaikka maailman ilmastorahastoon annettaisiin biljoonia, mihin ne rahat sitten menee, kuka tietää. 

Hän säät ja ilmat säätää, ei sitä poliittisilla säädöksillä ole määrätty Jeesuksen aikaan, eikä ilmojen herraksi poliitikot ole vielä päässeet tänä päivänäkään.

Minä en ole paha ihminen, etkä ole sinäkään

Olen ilmastoskeptikko, denialistiksikin haukuttu. Olen ollut skeptikko jo pitkään. Vuonna 2007 perustin skeptisen kansalaisjärjestön, Ilmastofoorumi ry:n ja olen sen puheenjohtaja. Meillä on lähes kaksisataa jäsentä ja viime aikoina uusia jäsenhakemuksia on tullut lähes päivittäin.

Ilmaston lämpenemisen hillitseminen vaatii tekoja

Ilmastopolitiikka on nousemassa eduskuntavaalikeskustelun keskiöön. Ilmastopolitiikasta keskustelua ovat osaltaan viritelleet eduskuntapuolueista ainakin SDP, Vihreät ja Kokoomus. Kaikilta näistä puolueista on tullut ilmasto-ohjelma ennen vaaleja. Ilmastopolitiikkaa pitää esillä omissa kampanjoissaan myös Keskusta, jonka linja on se, ettei metsähakkuiden lisäämisestä ole mitään haittaa sen enempää hiilinieluille kuin luonnon monimuotoisuudellekaan. Suomen kansallisvarallisuudesta kelpaa tehdä vessapaperia kiinalaisille ja polttonestettä auton tankkiin.

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä