Henri Mäntysaari Kohtalona perinnön on kirjastoina roihuta / kun lukutaidottomat säikkyy ensipakkasta.

Kaikki blogit puheenaiheesta GCM-sopimus

GCM-sammakosta suudellaan maahanmuuttoprinssia

Kysymys, onko massamaahanmuuttoa edistävä kansainvälinen sopimus (GCM) hallituksia sitova vai ei, jatkuu koko ajan.

Näyttää siltä, että ne hallitukset ja järjestöt, jotka haluavat sen olevan poliittisesti sitova, jatkavat ankarasti omaa vyörytystyötään. Kuten tiedämme, Saksa teki kovasti työtä tämän sopimuksen muotoilussa. Ajatus ”ei juridisesti sitovasta mutta poliittisesti sitovasta” sopimuksesta oli sen käsialaa.

Kusettiko Soini eduskuntaa vai EU Soinia?

Onko GCM-sopimus sittenkin myös laillisesti sitovaksi?

Mediassa on viimepäivinä liikkunut huhuja, että pakolaisryntäyksen Afrikasta ja Lähi-idästä salliva GCM-sopimus olisi sittenkin laillisesti sopiva!

Ulkoministeri Timo Soini vakuutti, että kyseessä on vain muodollinen paperi mikä ei sido Suomea eikä muitakaan EU-jäsenmaita noudattamaan sopimusta vaan se käytännössä vain ohjekirje.

GCM-sopimus sittenkin myös laillisesti sitovaksi?

"Hiljattain on noussut esiin vihiä siitä, että EU:n kulisseissa tehtäisiin alituista työtä sen eteen, että GCM saataisiin laillisesti sitovaksi".

Kyseessä olisi Euroopan komission oman lakipalvelun itse tekemä selvitys sen puolesta, voiko EU velvoittaa jäsenmaitaan noudattamaan niitä sopimuksia, joita unioni näkee, että niiden tulee noudattaa ja voidaanko tätä soveltaa myöskin GCM-sopimukseen. Asiaa koskeva muistio vuodettiin vasta hiljattain julkisuuteen, vaikka se on tehty kuusi viikkoa GCM-sopimuksen hyväksymisen jälkeen, 1.2.2019. 

Todisteet eduskunnan harhauttamisesta GCM-asiassa

Suomi hyväksyi Marrakeshissä joulukuussa 2018 YK:n massamaahanmuuttosopimuksen (GCM). Sitä vastustaneet tahot pitivät Suomen menettelytapaa perustuslain vastaisena – eduskunnalle ei annettu mahdollisuutta käsitellä tätä paperia suuressa salissa.

Muodollinen syy oli se, että kyseessä ei ollut juridisesti sitova sopimus.

GCM - mitätön - laiton?

Allekirjoita kansalaisaloite GCM-prosessin toteamiseksi laittomaksi ja mitättömäksi

Oikeuskansleri: GCM ei sitova

Oikeuskansleri Tuomas Pöysti antoi tänään ratkaisun kanteluuni siitä, pidetäänkö eduskunnan sivuuttamista maahanmuuttopolitiikkaa koskevassa YK:n GCM-siirtolaissopimuksessa perustuslain vastaisena. Kantelun voi lukea täältä: http://villetavio.puheenvuoro.uusisuomi.fi/265186-kantelu-oikeuskanslerille-gcm-sopimuksesta

 

GCM-paperi repii Eurooppaa, myös Suomea – vaikka kyseessä pelkkä ”puuterirasia”

Euroopassa kiehuu kapinaliike, jonka taustoista liikkuu villejä huhuja.

Unkarin kaupunkien katukuvassa nähtiin taas tänä syksynä verovaroilla kustannettuja poliittisia julisteita:

"YK haluaa purkaa maahanmuuttoa torjuvan aidan. UNKARI PÄÄTTÄÄ, EI YK!"

PVL on taivaan lahja liberaalisuvaitsevaistolle

Kansallismielisesti ajattelevana ihmisenä mikään ei minua niin ärsytä kuin Pohjoismaisen vastarintaliikkeen pelleily natsilippujensa kanssa, ja erityisesti Suomen itsenäisyyspäivänä.

 

Niin kutsutut kansallismieliset eivät uusnatseja tarvitse mihinkään. Sen sijaan liberalistit, federalistit, suvaitsevaisto ja noiden tahojen hallussa oleva mediamme tarvitsevat natsilippuja ja niiden heiluttelijoita enemmän kuin mitään.

 

GCM-kapinassa 34 maata?

"Marrakeshiin odotettiin tänään 159:n maan edustajia YK:n 193:sta, eli kapinallisia on 34. Niiden perustelut poisjäämiselle ovat suunnilleen samat kuin Unkarilla: sopimus rajoittaa kansallista itsemääräämisoikeutta." - Tämä paperi repii koko Eurooppaa Suomi mukaan lukien

Aika moni maa on eri mieltä. Vai pitäisikö sanoa "on järjissään" ;)

Talouselämä puhuu kapinoinnista Saksaa ja Venäjää vastaan.

 

Suomen itsenäisyyden uhkaajat: Venäjä, EU ja GCM

Suomen vapauden ja itsenäisyyden saavuttaminen oli vaikea ja raskas savotta. Siispä niitä pitää puolustaa kulloisiakin uhkia vastaan. Maamme itsenäisyys ja kansallinen itsemääräämisoikeus ovat jälleen kerran vakavasti uhattuina ja kaksi uhkaa korostuu: 1) aggressiivinen ja laajentumishaluinen Venäjä sekä 2) Euroopan unioni ja GCM eli maailmanlaajuinen migraatiosuunnitelma.

Veijo Meri kirjoitti aikoinaan neliosaisen Suomen historian, joka oli täynnä mielenkiintoisia yksityiskohtia, joita kirjailija kuvaa nasevammin kuin etääntyneempi akateeminen historiankirjoitus.

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä