Henri Mäntysaari Kohtalona perinnön on kirjastoina roihuta / kun lukutaidottomat säikkyy ensipakkasta.

Kaikki blogit puheenaiheesta Altruismi

Ilman altruismia ei ole hyvää yhteiskuntaa!

Itsenäisyyspäivän kohta koittaessa ajattelin eilen Suomen itsenäisyyttä, kun soitin Yle Puhe radiokanavan Akti ohjelmaan, vaikka aiheena olikin lähinnä moraali, mutta erään edellisen soittajan puheesta sain sivujuonteen maanpuolustahtoon. Ajattelen yhä vahvemmin ja olen aina ajatellut, että hyvää yhteiskuntaa kannattaa ja sitä pitää puolustaa kaikin mahdollisin keinoin, mikäli minkäänlaisia uhkakuvia nousee esille.

Uskonnottomat lapset ja anteliaisuus.

Joulu on jakamisen juhlaa. Ja moni jakaa asioita myös internetissä. Yksi näihin liittyvistä aiheista on ollut tutkimus joka käsittelee lasten anteliaisuutta. Sen mukaan uskonnottomien lapset ovat anteliaampia kuin muiden.

Bioshock 2 - kollektivistinen kokeilu aaltojen alla

Bioshock-pelisarja ansaitsee vielä ainakin yhden kirjoituksen. Käsittelen trilogian kakkososaa. Bioshock 2 on julkaistu vuonna 2010. Sen pelimekaniikka ja asetelma on hyvin samankaltainen kuin ykkösosan. Peli sijoittuu edelleen Rapturen kaupunkiin Atlantin valtameren syvyyksiin ja suurimpana ajanvietteenä ykkösosan tapaan on taistelu, geenistön muokkaaminen sekä juonen keriminen auki.

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä