Henri Mäntysaari Kohtalona perinnön on kirjastoina roihuta / kun lukutaidottomat säikkyy ensipakkasta.

Kaikki blogit puheenaiheesta A. Stubb

STUBB-optimisti vailla realismia ?

Alex taistelee tosissaan EPP kärkiehdokkaan paikasta ja tulee laittamaan muunmuassa Unkarin tapaiset Eu:n perusarvoja rikkovat maat kuriin jne....Orbanille kyytiä ! PRKL

Näin Alex kertoo....

 

Mutta....mitä on elämä reaalimailmassa , ote iltalehden jutusta : 

A. Stubb haluaa tolkkua Brexit-neuvotteluihin

Kansanedustaja A. Stubb (Kok) on ollut BBC:n radiohaastattelussa aiheena Brexit. Hän perää tolkullisuutta neuvotteluihin, joissa molemmat osapuolet voivat hävitä.

En ole havainnut Suomen median uutisoineen tästä, siksikin tämä lyhyt blogi-lastu.

Linkkejä

http://www.express.co.uk/news/uk/800623/Finnish-PM-EU-manipulated-Brexit...

https://twitter.com/alexstubb?lang=fi

https://twitter.com/alexstubb/status/860486359525584896 (Lisätty 8.5.2017)

Stubb ja Eija-Riitta Korholan mietteitä hänestä

 

Muistan että Eija-Riitta Korhola kerran oli sitä mieltä, että Stubbin paikka ehdottomasti olisi ollut EU:ssa, eikä Suomen ministerinä! Koska Stubb on sujuvasti kielitaitoinen ja saanut maamme ulkopuolella kaikenlaista kansainvälistä opetusta, hän olisi nopeasti pystynyt solmimaan tärkeitä suhteita EU meppinä!

Ja ei kai se ole vieläkään liian myöhäistä, että Stubb saa salkun EU:n johdossa, johon hän luonteeltaan ja kokemukseltaan varmasti sopisi hyvin? Mikäli hän on käytettävissä.

Sipilän Yhteistyö? Kokoomuksen Juhlaa??

Sipilän "neuvottelu" on aina uhkailua ja kiristystä! "Ota tai kärsit..."

Kyykyttämistä ja nöyryyttämistä. Kaikkien on polvistuttava Sipilän edessä.

Kokoomus yritti pyristellä, ja kun Sipilä kepulipeli-kiristi-kriisiytti hallituksen kaatamisella, valitsivat Kokoomuslaiset nöyryytyksen, polvistuivat. 

Ja kun häpeä oli kova piti se Stubbin julistaa voitoksi, niin kuin on kaikki ollut sen jälkeen pelkkää juhlaa???

Valehtelijoiden Klubi!?

"Alexander Stubb ei ole ainoa ministeri, joka valehtelee suomalaisille päin naamaa"

KERRASSAAN LOISTAVA KIRJOITUS!!

Suomi on venäläistynyt vaarallisella tavalla jossa valehtelusta on tehty virallista valtiontaidetta!!

"Helge "Heguli" Herala (TV-sarja), johti ns. paskanpuhujien raatia ohjelmassa nimeltä "Valehtelijoiden klubi".

Stubb: Edessä on todennäköisesti lisäleikkauksia

Otsikko on lainattu tämän päivän Hesarista. Ollaan siis täysin Kreikan viitoittamalla tiellä. Hallitus on säästämässä ja leikkaamassa koko maan hengiltä.

Onko yleensäkään mahdollista korjata maan taloutta pelkällä leikkaamisella? Ei varmasti. Leikkaaminen, varsinkin sieltä, mistä viime aikoina on totuttu leikkaamaan, suistaa vain maan talouden kierteeseen, jolle ei näy loppua.

Leikaaminen aiheuttaa työttömyyttä, verotettavien tulojen vähentymistä ja sosialimenojen suurta kasvua. Leikkaukseta saatava hyöty voi tulla maksuun korkojen kera aivan pienen ajan kuluttua.

Miksi kurjistaa suomalaista yliopistoamme?

Olen televisiosta nähnyt ministeri Aleksander Stubbin esiintymässä lasten tikkatauluna, kertomassa Venäjän ulkoministerille viinansalakuljetuksestaan Neuvostoliitosta ja rillit vinossa irvistelemässä Putous-ohjelmassa. Youtubessa pyöri video, jossa Stubb, kuin orgastisessa kiihkossa, luennoi englanniksi kuinka hänen unelmansa oli nähdä Euroopassa Yhdysvaltojen presidentinvaalien kaltaisten presidentinvaalien toteutuminen, kun valittaisiin Euroopan presidenttiä. Somessa Stubbiin viitataan koulukiusaajana, mitä tietoja hän ei ole julkisesti kiistänyt.

EU- ja eurouskovaiset taistelevat tuulimyllyjä vastaan

Valtiovarainministeri Alexander Stubbin mukaan Kreikka ei ole eroamassa eurosta. Hän ei myöskään halua spekuloida maan mahdollisella euroerolla ja sen seurauksilla.

"Teemme kaikkemme sen eteen, että Kreikka pysyy euroalueessa", Stubb sanoi toimittajille.

Stubb pitää valitettavana, että Kreikka ajoi itsensä nurkkaan hylkäämällä velkojien perjantaisen sopuehdotuksen ja järjestämällä ehdotuksesta kansanäänestyksen ensi sunnuntaina.

Kreikan euroero toteutuu vihdoinkin!

Kreikan päätös järjestää kansanäänestys on merkkipaalu, joka mitä ilmeisemmin aiheuttaa suunnanmuutoksen, jota vastaan on tähän saakka toimittu keinoja ja erityisesti miljardeja säästämättä.

Valtiovarainministeri A. Stubbin mielestä "Kreikan varasuunnitelmasta on tullut pääsuunnitelma". Euroryhmä ja instituutiot selvittävät nyt, "millä keinoilla rahoitusjärjestelmä ja pankit ja euroalue suojataan".

Hallitus elää jälkiteollisessa ajassa

"Työ luo työtä" on hallituksen ja taustaryhmien lempparihokemia. Tämä päti vanhan konapajateollisuuden aikaan, jolloin elettiin enemmän suhdanteiden mukaan. Työväki oli sen mukaan töissä tai työttömänä. Innovaatioita ei juuri syntynyt. Tämä ei vaan taida ihan kestää kestää tarkastelua nykyajan kontekstissa. 

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä